Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δε θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Μάρκο Σεφερλή»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δε θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Μάρκο Σεφερλή»

 

Στο TV Έθνος παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία και αποκάλυψε ποια είναι η συνεργασία που μετάνιωσε.

Για ποια απόφαση μετάνιωσες σε επαγγελματικό επίπεδο;

Για την απόφαση μου να μείνω την τελευταία χρονιά στο Mega. Τελείωσε άσχημα με το περιστατικό με τον Μάρκο Σεφερλή. Είχα πάρει αρχικά απόφαση να μη συνεχίσω στο πρωινό. Δεν είχα κάτι άλλο να δώσω. Από το προηγούμενο καλοκαίρι είχα ζητήσει να αποδεσμευθώ. Και ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει τελείως άλλο δρόμο. Επέμεινα στην απόφασή μου και μετά – το λέω για πρώτη φορά -, όταν με πήρε τηλέφωνο η Έλενα Κατραβά, που της χρωστάω την είσοδό μου στο Mega, είπα τελικά το «ναι». Έστειλα στον Μάρκο θετική απάντηση στις 6.00 το πρωί της πρεμιέρας.

Θα συνεργαζόσουν ξανά με τον Μάρκο Σεφερλή;

Όχι.

Με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Ναι. Ο Πέτρος με ξέρει καλά και τον ξέρω καλά και αυτό είναι ο «πυρήνας» για να υπάρξει μια συνεργασία. Τον Πέτρο τον ξέρω και με ξέρει απ’ την καλή και απ’ την ανάποδη.

Με τον Γιώργο Λιάγκα;

Εννοείται. Έχουμε μια αντρική τηλεοπτική χημεία που δύσκολα θα δεις αλλού στην ελληνική τηλεόραση. Το σέβομαι, τον εκτιμώ και ισχύει το ίδιο και από τη δική του πλευρά. Και επίσης μπορώ να του λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι. Αυτό με απελευθερώνει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top