Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έφαγα φρίκη με το κόψιμο του Spata Live. Έτρεμαν τα χέρια μου!»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έφαγα φρίκη με το κόψιμο του Spata Live. Έτρεμαν τα χέρια μου!»

Σχεδόν δύο μήνες μετά το πρόωρο φινάλε του «Spata Live», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και μίλησε ανοιχτά για το πώς ένιωσε.

«Η εκπομπή μπορεί να μην είχε τα απαιτούμενα νούμερα, αλλά είχε μια ανοδική πορεία. Ήμασταν άπειροι, όπως και οι άνθρωποι που επιλέξαμε να είναι κοντά μας, το οποίο ήταν ωραίο γιατί πίστευα ότι θα αναδειχθούν οι ρόλοι. Πίστευα και στη συνεργασία μου με την Μαίρη και στα παιδιά» δήλωσε ο παρουσιαστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ένιωσα ότι ήταν άδικο γιατί είχε ανοδική πορεία. Μέσα σε τέσσερις μήνες, από το 10, φτάσαμε στο 14, πιάσαμε και το 18, πέσαμε και στο 12. Τώρα που έχει τελειώσει θα μιλήσω για τα νούμερα, για τα οποία δεν μ’ αρέσει να μιλάω κατά την διάρκεια μιας προσπάθειας. Έπεφτε η αλήθεια είναι, είμασταν μια τρυπίτσα στα νούμερα. Αν ήταν οι συνθήκες και οι εποχές διαφορετικές, αυτή η εκπομπή άξιζε μια ευκαιρία. Ήταν δίκαιο από πλευράς καναλιού, αλλά άδικο σαν κατάσταση» πρόσθεσε ο Δημήτρης.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι του πήρε μία εβδομάδα για να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί και ανέφερε: «Έφαγα φρίκη! Από τις πανελλήνιες είχα να το πάθω αυτό. Έτρεμαν τα χέρια μου! Εκείνη την εβδομάδα τα έβαλα όλα κάτω και είπα ότι μπορεί να μην είμαστε όλοι για την τηλεόραση. Αλλά αυτή την εβδομάδα αποφάσισα να συνεχίσω, να προσπαθήσω».

Τέλος, όπως αποκάλυψε, με βάση το «Ougachallenge», κατέθεσε πιλότο στον ΑΝΤ1, με τη σύντροφό του, Ιλένια Ουίλιαμς στη συντακτική ομάδα και τον κολλητό του, Σταμάτη Din Dan Done, στο πλευρό του.

Scroll To Top