Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Φαίη Σκορδά είχε φοβηθεί πολύ με τον κορωνοϊο»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Φαίη Σκορδά είχε φοβηθεί πολύ με τον κορωνοϊο»

 

Συνέντευξη στο περιοδικό Tv Έθνος παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά και την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό.

Πώς σας έγινε η ενημέρωση πως η Φαίη Σκορδά νοσεί από κορωνοϊό;

Κοιμήθηκα και με ξύπνησαν αλλεπάλληλες κλήσεις. Με ρωτούσαν πώς είμαι, τι κάνω, πώς είναι η Φαίη και έτσι το έμαθα. Επιτόπου την πήρα τηλέφωνο και την επόμενη μέρα επικοινώνησα με τον ΕΟΔΥ για να πάρω οδηγίες για εμένα, καθώς ήμουν στο άμεσο περιβάλλον διαγνωσμένου κρούσματος.

Έκανες τεστ;

Αρχικά όχι. Το έκανα μετά τις 15 μέρες καραντίνας. Δευτέρα επιστρέφαμε και το έκανα την Παρασκευή.

Η καθημερινότητα στην εκπομπή λόγω κορωνοϊού πόσο έχει αλλάξει;

Έχει προσαρμοστεί η εκπομπή. Προσαρμόστηκα και εγώ. Κινούμαι μέσα στα όρια που έχουν διαμορφωθεί. Την πρώτη μέρα επιστροφής της εκπομπής δεν μιλούσα καθόλου. Πρέπει -αν και η δουλειά μας δεν είναι η ενημέρωση, αλλά η ψυχαγωγία- να πληροφορούμε και εμείς τον κόσμο. Με κανονική διάθεση που δεν λείπουν το αστείο και το γέλιο. Δεν είναι χλευασμός. Μπορείς να δεις και την εύθυμη πλευρά των πραγμάτων. Χωρίς να υποτιμάς την ανησυχητική. Έτσι πήγε η εκπομπή. Στα πρακτικά ήμασταν λιγότερα άτομα στο στούντιο και κάναμε συνδέσεις με καλεσμένους μέσω Skype.

Στο διάστημα της καραντίνας είχες επικοινωνία με τη Φαίη;
Καθημερινή.

Είχε φοβηθεί;

Ναι, είχε φοβηθεί πολύ. Κυρίως για τα παιδιά. Τη ζόρισε πολύ το γεγονός πως δεν είχε συμπτώματα και έκανε το τεστ καθαρά προληπτικά, επειδή είναι υποχόνδρια σε αυτά τα θέματα. Αγχώθηκε και για εμάς και για την εκπομπή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top