Η Μαρία Σολωμού έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και το After Dark και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Τι να πω για αυτή την προσωπικότητα; Ξέρω ποιος είναι. Έχω την εντύπωση ότι με σιχαίνεται χρόνια ο Παπανώτας. Πες μου έναν λόγο που ένας άνθρωπος μπορεί να σε αντιπαθεί βαθύτατα ο οποίος όμως δεν συνδέεται μαζί σου με κανέναν τρόπο, οι πράξεις σου δεν τον επηρεάζουν πουθενά και έχει άποψη για σένα. Κόμπλεξ λέγεται αυτό; Ψυχολογικά που θα ήταν καλό να πάει κάπου; Μια φορά μόνο έχω πάει καλεσμένη στην εκπομπή, γιατί γνωρίζω την Σταματίνα αρκετά χρόνια πίσω, αλλά νομίζω ότι με προσπέρασε ή φρόντισε να λείπει την ώρα που ήταν η συνέντευξη μου».

«Θεωρώ ότι με αντιπαθεί βαθύτατα για κάποιον δικό του λόγο. Ε, ας τον λύσει. Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που λέγονται ψυχολόγοι και καλό είναι να πηγαίνουμε, να λέμε τα προβλήματα μας και να μην τα βγάζουμε στους άλλους χωρίς λόγο» κατέληξε η Μαρία Σολωμού στην απάντηση της.

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν είδε καν την εκπομπή. Της είπε η κομμώτρια, η άλλη που τη βάφει, ο στυλίστας… Από το ’90 πασέ ρε παιδιά. Εσύ θυμάσαι κάποια φορά να έχω πει εγώ κάτι; Προχθές δεν έλεγα τι ωραία που είναι με το ίσιο μαλλί; Δεν θα κάτσω να απολογηθώ γιατί κάποιος ανόητος ακούει τον μακιγιέρ και τον στιλίστα και την κομμώτρια; Το λέω για τη Μαρία. Γιατί εκείνη είπε για τον Λιάγκα να κάτσει να ακούσει όλο το podcast για να βγάλει συμπέρασμα ενώ η ίδια δεν το έκανε.

Εκτός αν θυμάται συγκεκριμένα να μας πει, πότε εγώ ασχολήθηκα μαζί της που βαριέμαι ειλικρινά… Να καταλάβει κι αυτή ότι τον ψυχολόγο άλλος τον χρειάζεται. Εγώ έχω ξεκαθαρισμένα μέσα μου ότι είμαι προοδευτικός στις πολιτικές μου απόψεις και συντηρητικός στις κοινωνικές. Έναν άνθρωπο που επιλέγει γάμους, διαζύγια αλλά δεν παντρεύομαι, και μετά τα φτιάχνω και με έναν νεότερο… Όλο αυτό για μένα, για τις δικές μου αρχές και για τα πιστεύω είναι λάθος.

Έχω το δικαίωμα να έχω την άποψή μου, χωρίς να με επηρεάζει αυτό που κάνει. Επίσης, η δουλειά μου να έχω άποψη, θα της το υπενθυμίσει κανένας; Έλα με τις ανοησίες, δεν μπορώ… θα γελάσει ειρωνικά η Μαρία Σολωμού για μένα; Δεν συζητήθηκε αρκετά με το Mente Fuerte και βρήκε τρόπο να συζητηθεί».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε: «Μπορώ να μην μ’ αρέσει ρε παιδιά; Αυτές οι κυρίες που νιώθουν ότι τις αντιπαθώ βαθύτατα, αυτές είναι που με αποφεύγουν στον διάδρομο. Δεν έχω με κανέναν πρόβλημα, ούτε προσωπικά… Να πεις για έναν άνθρωπο με σταθερή πορεία στη ζωή ότι χρειάζεται ψυχολόγο, εσύ που δεν είχες σταθερή πορεία τι χρειάζεσαι;», ενώ υπογράμμισε πως τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον λες μισογύνη.