Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας». Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του My Style Rocks μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων απάντησε για το πολυσυζητημένο unfollow της Βίκυς Καγιά.

«Το μάτι μου είναι καλύτερα, έχει μείνει ένα πρόβλημα και δεν βλέπω από το αριστερό. Θλίβομαι να ακούω κορίτσια που έχουν τη μισή μου ηλικία να λένε “κουράστηκα”. Έχω ξεχωρίσει τέσσερις παίκτριες που θα μπορούσαν να είναι νικήτριες. Δεν μπορεί να συγκριθεί η καρέκλα του GNTM και του My Style Rocks, εδώ έχω τους φίλους μου.

Αν μου ζητήσουν να είμαι και του χρόνου στο My Style Rocks, θα το κάνω με χαρά. Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για τα follow και τα unfollow που μας έκανε η Βίκυ Καγιά. Εγώ δεν έχω κάνει unfollow κανέναν, τους ακολουθώ όλους», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Ξυρίζω το κεφάλι μου κάθε μέρα με ξυράφι. Η σύζυγός μου ήθελε να με προξενέψει σε μια φίλη της, αλλά εγώ ήθελα την… προξενήτρα. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 19 χρόνια. Σε μια οικογένεια δεν υπάρχει πάνω χέρι, έχουμε κοινούς λογαριασμούς» πρόσθεσε ο Δημήτρης Σκουλός.