Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν ο πρώην κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αλλά και τη συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά.

«Με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν ότι φέτος θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Στενοχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, ειδικά τις πρώτες μέρες. Έκανα αυτοκριτική τι έκανα λάθος, από ό,τι κατάλαβα δεν έκανα κάτι λάθος γιατί θα είχαν βρει αντικαταστάτη. Δεν βρήκαν. Οπότε δεν έγινε κάτι λάθος.

Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς ότι “θα έρθω να τα αλλάξω όλα”. Οπότε ποια ήταν τα “όλα”; Εμείς ήμασταν τα “όλα”.

Ήμουν επιλογή του καναλιού, όχι της Βίκυς. Από πού κι ως πού να είμαι επιλογή της Βίκυς εγώ; Ήμουν επιλογή των ανθρώπων που έκαναν τα κάστινγκ. Άλλο να δουλεύεις στη μόδα και άλλο να μιλάς για μόδα. Υπήρχε ένας επαγγελματικός σεβασμός γι’ αυτό που κάνει ο καθένας και μέχρι εκεί. Τι ρωτάς, αν ήμασταν φίλοι; Όχι. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!