Δημήτρης Σταρόβας: «Για μένα είναι ανάγκη εσωτερική να πω αυτό που νιώθω χωρίς να προσβάλω κάποιον»

 Δημήτρης Σταρόβας: «Για μένα είναι ανάγκη εσωτερική να πω αυτό που νιώθω χωρίς να προσβάλω κάποιον»


O Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar».

- Πώς το βλέπετε φέτος το σόου;
«Σε επίπεδο παραγωγής είναι καλύτερα, έχουμε μεγαλύτερο πλατό. Και γνώριμα πρόσωπα, με μία και μόνη αλλαγή αυτή της Μίρκας, που είναι μια κατηγορία μόνη της. Θεά η Μίρκα! Έχει πάντα κάτι να πει και τέλειο λόγο».

-Τους διαγωνιζομένους;
«Καταπληκτικούς, αν και πέρσι είχαμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, είχαμε 5-10 εμφανίσεις κορυφαίες, οπότε τώρα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να το ξεπεράσουν».

-Είστε αυστηρός κριτής;
«Το συγκεκριμένο σόου έχει μια "ασπίδα", δεν είναι κάποιος διαγωνισμός. Δηλαδή κι εγώ να πω σε κάποιον "δεν μου άρεσες", δεν σημαίνει ότι επηρεάζεται η καριέρα του. Δεν υπάρχουν αποχωρήσεις κι αυτό κάπως σε προστατεύει. Οπότε, μπορώ να είμαι αυστηρός, αν θέλω».

-Λέτε πάντα ό,τι σκέφτεστε;
«Δεν έχει σημασία πού βρίσκομαι ή ποιος είναι απέναντι μου, για μένα είναι ανάγκη εσωτερική να πω αυτό που νιώθω. Χωρίς να προσβάλω κάποιον».

-Ποιο θεωρείτε ότι είναι το ατού του σόου και παίζεται νια 6η χρονιά;
«Είναι ενδιαφέρον ως κόνσεπτ. Δεν σε προβληματίζει. Σε διασκεδάζει και σε βοηθά να χαλαρώσεις».

-Θέατρο φέτος;
«Και φέτος στην παράσταση "Τοc Tοc" στο θέατρο "Ήβη". Έχω το ρόλο του Φώτη Σταθάκη, που έχει το σύνδρομο "Gilles de la Tourette". Βρίζει ακατάπαυστα και "γαβγίζει", αλλά παράλληλα ενημερώνεται από το ίντερνετ στο τάμπλετ του για τις ασθένειες των υπολοίπων στην αίθουσα αναμονής», είπε στον Τηλεθεατή.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top