Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Διονύσης Μακρής, ο οποίος με αφορμή την επιστροφή του στις Αθηναϊκές πίστες, αναφέρθηκε στην απομάκρυνση από τα φώτα της δημοσιότητας, τα λάθη στην επαγγελματική του διαδρομή και τη μάχη του με τα κιλά.

«Δεν θα άλλαζα τίποτα στην πορεία μου. Είμαι ευχαριστημένος έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αν και φυσικά με λάθη πολλά. Λόγω και της νιότης, ήμουν 23 χρονών τότε χωρίς να έχω την εμπειρία. Και στη δουλειά μου έκανα λάθη και στα live μου ίσως έκανα λάθη πολλά και στις συνεργασίες μου. Προσωπικά ίσως έκανα και ο ίδιος λάθη με τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν αλλά έγιναν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και προχωράμε μπροστά», είπε αρχικά ο Διονύσης Μακρής.

Όσον αφορά τα περιττά κιλά ο τραγουδιστής είπε: «Στην καραντίνα πήρα αρκετά κιλά. Στη ζωή μου όλη δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τα 85 κιλά. Στην καραντίνα όμως έφτασα τα 130. Έχασα, λοιπόν 52 κιλά και τώρα είμαι 78. Τα έχασα σε έναν χρόνο με πολύ δύσκολη και σκληρή δουλειά.

Έκανα ποδήλατο πάρα πολλά χιλιόμετρα έκανα αερόβια γυμναστική, έκανα crossfit, συγκεκριμένες ασκήσεις και διατροφή με διατροφολόγο. Τα έκανα λόγω υγείας γιατί δεν μπορούσα να σκύψω να δέσω το παπούτσι μου σε κάποια φάση. Στον ύπνο μου, ας πούμε, είχα προβλήματα με την αναπνοή μου και είχα άλλον έναν άνθρωπο επάνω μου. “Σαν πορτιέρης έγινε” μου έλεγαν και πολλά τέτοια. Τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ απλά δεν είναι και ότι καλύτερο, όταν ξεκινάς να κάνεις την προσπάθεια σου, να ακούς αυτά», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Ο μεγάλος μου γιος είναι 23 ετών και ζει στο Λονδίνο με τη μητέρα του και ο μικρός μου είναι ενός έτους και ζω μια μαγεία μαζί του, είμαι τρελομπαμπάς», κατέληξε λέγοντας για την οικογένειά του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!