Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Προκοπίου, η οποία πριν από μερικές εβδομάδες έχασε τον επί 50 χρόνια σύζυγό της, επιχειρηματία Αντώνη Συρίγο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η σπουδαία ηθοποιός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με πολύ βαριά καρδιά είπε το στερνό αντίο στον άνθρωπο που αγάπησε, παντρεύτηκε και για χάρη του άφησε σε πολύ νεαρή ηλικία τη λαμπρή καριέρα της στον χορό και τον χώρο της υποκριτικής.

Η κηδεία του Αντώνη Συρίγου τελέστηκε στα βόρια προάστια με ελάχιστο κόσμο, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Όπως είχε γράψει η Espresso πριν από δύο χρόνια, ο Αντώνης Συρίγος για μεγάλο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική με πολλά προβλήματα υγείας. Στο πλευρό του νυχθημερόν βρισκόταν η πολυαγαπημένη του σύζυγος, η μοναχοκόρη τους Ειρήνη και οι δύο πανέμορφες εγγονές τους.

Όπως διαβάζουμε, στα μέσα του περασμένου Μαρτίου, η καρδιά του αγαπημένου συζύγου της Ελένης Προκοπίου έπαψε να χτυπά, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας ήταν πολύ δεμένο ζευγάρι και ποτέ ο ένας δεν αμφισβήτησε την αγάπη του άλλου. Όπως συνηθίζει να λέει, μάλιστα, η μοναχοκόρη τους, δεν υπήρχε στιγμή που να μη μιλούσε ο ένας για τον άλλο με όμορφα λόγια. Τόσο πολύ αγαπημένοι ήταν που μόνο ο θάνατος τους χώρισε…

Η Ελένη Προκοπίου έχει βυθιστεί στη θλίψη από την απώλεια του συζύγου της. Άλλωστε 50 χρόνια κοινής πορείας είναι μια ολόκληρη ζωή! Δίπλα της είναι διαρκώς η πολυαγαπημένη τους κόρη. Εκείνη είναι που της δίνει δύναμη και κουράγιο να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!