Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι του «Μπρούσκο» στο Περού!

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι του «Μπρούσκο» στο Περού!

Τη Νότια Αμερική επισκέφτηκαν οι πρωταγωνιστές της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ’1 «Μπρούσκο» με αφορμή της μετάδοσης της σειράς στο Περού.Οι Περουβιανοί άνοιξαν την αγκαλιά τους και υποδέχτηκαν τον Ανδρέα Γεωργίου και την Ελένη Βαΐτσου οι οποίοι δεν σταμάτησαν να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για την πρωτεύουσα του Περού, τη Λίμα, αναρτώντας στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα από τα αξιοθέατα αλλά και από την κουλτούρα τους.


Ο Ανδρέας Γεωργίου σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή στην περουβιανή τηλεόραση μίλησε για του κατοίκους με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας ότι είναι πολύ φιλικοί και πολύ κοντά στην κουλτούρα των Ελλήνων και των Κυπρίων. Αναφέρθηκε στην επιτυχία του Μπρούσκο στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες χώρες και είπε πως για τον ίδιο είναι ένα πρότζεκτ που έχει λατρέψει και το κάνει με απίστευτο πάθος.

Για τον ρόλο που υποδύεται, τον «Αχιλλέα», είπε ότι έχει πολλά κοινά ειδικά στα προσωπικά του, αφού όταν ερωτεύεται τα δίνει όλα. Τέλος έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα στους Περουβιανούς, καλώντας τους να μη σταματούν να πιστεύουν στα όνειρά τους.Η Ελένη Βαΐτσου με τη σειρά της, ανέφερε ότι απολαμβάνει ιδιαίτερα την επιτυχία της σειράς και του ρόλου τους ως «Μελίνα», καθώς είναι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Scroll To Top