Η Ashley Graham μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, Isaac, μεταμόρφωσε το διάδρομο του σπιτιού του σε πασαρέλα για το «Fashion Unites», το δεύτερo runway show της Carine Roitfeld και του CR Runway CR Fashion Books, το οποίο πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως σε συνεργασία με το amfAR Fund to Fight COVID-19.

Η εκδήλωση μόδας η οποία διήρκησε 30 λεπτά περιελάμβανε ένα κλιπ από τη Graham, καθώς και άλλων μοντέλων- συναδέλφων της όπως η Karlie Kloss, Alessandra Ambrosio, Hailey Bieber, Adriana Lima, Joan Smalls, Amber Valletta, Winnie Harlow και Irina Shayk οι οποίες έκαναν πασαρέλα φορώντας κομμάτια από προσωπικές τους ντουλάπες (σεταρισμένα από απόσταση από τη Roitfeld και την ομάδα της) ενώ βρίσκονται σε απομόνωση εν μέσω της πανδημίας.

Η Graham φόρεσε ένα μαύρο ποδηλατικό σορτς σε συνδυασμό με ένα loose λεοπάρ πουκάμισο και ένα μαύρο σουτιέν από δαντέλα για την πρώτη της εμφάνιση στο runway της Παρασκευής, το οποίο παρουσιάστηκε από τον Derek Blasberg.

Στη συνέχεια, η νέα μαμά έκανε πασαρέλα φορώντας ένα λευκό κορμάκι με ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ και λευκές κάλτσες.

Η Graham και οι συνεργάτες της στο CR Runway έδωσαν στον κόσμο μια γεύση από το πως περνούν στην καραντίνα τους, κάνοντας πασαρέλα από τα μπάνια τους, τις αυλές, τα σαλόνια, τα μπαλκόνια και άλλα μέρη του σπιτιού τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!