Δώρος Παναγίδης από το Power of Love: «Επτά ημέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση»

Δώρος Παναγίδης από το Power of Love: «Επτά ημέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση»

 

Ο Δώρος Παναγίδης που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης, Power of Love, πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Ο ίδιος γνωστοποίησε το γεγονός, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο κι αποκαλύπτοντας πως νοσηλεύτηκε για επτά ημέρες στο καρδιολογικό τμήμα σε κρίσιμη κατάσταση.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Δώρος Παναγίδης στα social media:

«7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση. Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο «είδα» ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου. Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε.

Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης. Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος. Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις.

Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top