Στο «Happy Day»  μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Ευθαλία Παπακώστα, η οποία υποδύεται την Κλαίρη, τη νέα σύντροφό του Μανόλη στον «Σασμό».

Η ηθοποιός  μίλησε για τις εξελίξεις της δραματικής σειράς και έδωσε και ένα μικρό spoiler για την επικείμενη συνάντησή της με τον Μαθιό.

«Για τον ρόλο της Κλαίρης δούλεψα με την Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία είναι Παραολυμπιονίκης και έχει θέμα όρασης. Και πάνω σε εκείνη βασίσαμε τον χαρακτήρα της Κλαίρης και ότι βλέπει 3%. Περάσαμε στιγμές μαζί, πήγα και σπίτι της, πήγαμε τα σκυλιά βόλτα. Την είδα και στην προπόνησή της. Έχει βρει τρόπους να κάνει τα πάντα και να έχει μια υπέροχη ζωή. Ήταν πολύ συγκινητικό να το ζήσω αυτό. Υπήρχε μια σύμβαση παλιά, όταν παίζουμε έναν ρόλο με τυφλότητα να κοιτάμε σε ένα σημείο. Αυτό δεν είναι σωστό και έψαχνα να βρω με τα μάτια τι γίνεται. Έκλεινα τα μάτια μου και έκανα βόλτες. Με τον κύριο Κωστόπουλο (σκηνοθέτης Σασμού) είχαμε μιλήσει και για άλλους ρόλους. Αλλά αυτός που με τράβηξε πιο πολύ ήταν της Κλαίρης», είπε σχετικά με τον ρόλο της Κλαίρης η Ευθαλία Παπακώστα.

Στη συνέχεια η ηθοποιός έκανε ένα μικρό spoiler, καθώς αποκάλυψε πως η Κλαίρη θα αρχίσει να καταλαβαίνει πράγματα για τον Μαθιό από την πρώτη τους συνάντηση.

«Στην πρώτη συνάντηση μου με τον Μαθιό και επειδή έχει ευαίσθητες κεραίες η “Κλαίρη” καταλαβαίνει τι γίνεται», τόνισε η Ευθαλία Παπακώστα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!