Ευθύμης Ζησάκης: «Θα το πω για πρώτη φορά…»

Ευθύμης Ζησάκης: «Θα το πω για πρώτη φορά…»
Ο Ευθύμης Ζησάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων, μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, το Your Face Sounds Familiar, αλλά και για τον ντόρο που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα γύρω από το όνομα του, όταν αντικαταστάθηκε από την παράσταση Toc-Toc. 

«Μου αρέσει η μάχη. Ήταν σαν να μου ήρθε από τον Θεό αυτό. Θα έβγαινα να κάνω θέατρο και στον δρόμο. Θεωρώ ότι μαγνητίζουμε τα πράγματα.

Θα το πω για πρώτη φορά, θεωρώ τιμή μου όλο αυτό που έζησα. Τιμή μου, όσον αφορά ότι ξεκαθάρισε το τοπίο ξαφνικά. Με πολλή στεναχώρια σαφώς, γιατί η ζωή δεν είναι μόνο καλά πράγματα. Εγώ το κατάλαβα και με την καλή και με την κακή πλευρά. Εγώ μέχρι τότε είχα μάθει μόνο την καλή πλευρά των πραγμάτων.

Είμαι ένας άνθρωπος που η δουλειά που έχει φερθεί πολύ καλά. Δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι που θα με εμποδίσει σε αυτό που έχω ονειρευτεί και η πρώτη “λακκούβα”, το πρώτο μπέρδεμα, ήταν αυτό. Το οποίο σαφώς με σόκαρε», ανέφερε ο Ευθύμης Ζησάκης.
Scroll To Top