Η Ευφημία Καλογιάννη το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο The 2night Show.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο της αστυνομικού, Ντίνας, στην επιτυχημένη σειρά Σασμός, για την απόφασή της να αλλάξει επαγγελματική κατεύθυνση αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά.

«Δούλευα σε διαφημιστική αλλά δεν μου άρεσε η δουλειά του γραφείου. Γράφτηκα σε ένα εργαστήρι υποκριτικής για να χαλαρώνω γιατί τα ωράρια στη διαφήμιση είναι τρελά. Μου άρεσε πολύ και άρχισα να το ψάχνω. Κάποια στιγμή μια δασκάλα μου λέει “πότε θα δώσουμε” εννοώντας για δραματική σχολή. Κάπως έτσι έγινε. Πέρασα στο θέατρο Τέχνης και παραιτήθηκα», είπε αρχικά η Ευφημία Καλογιάννη.

Και συνέχισε για τον ρολό στον «Σασμό»: «Στην αρχή οι τηλεθεατές τα είχαν βάλει με τον ρόλο μου στον Σασμό, γιατί υπήρχε ερωτική σχέση με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο κόσμος όμως ήθελε να είναι με τη Μαρίνα και να ζήσουν τον έρωτά τους. Τώρα όμως τελείωσε…

Τώρα που στον “Σασμό” είμαι πιο σταθερά και ζω τα γυρίσματα, είναι πολύ ωραία. Ήμουν σε άλλα δύο σίριαλ, αλλά όχι σε αυτή τη συχνότητα. Περνάω πολύ καλά στα γυρίσματα του Σασμού. Είμαστε όλος αυτός ο κόσμος, τόσες διαφορετικές ειδικότητες για αν βγάλουμε ένα αποτέλεσμα, αυτό με τρελαίνει».

Δείτε όσα είπε η Ευφημία Καλογιάννη:  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!