Η  Kirsten Dunst περιμένει το δεύτερο παιδί της και το αποκάλυψε μέσα από μια φωτογράφιση για το περιοδικό W. Παρόλο που στη συνέντευξη που συνοδεύει τις φωτογραφίες δεν κάνει καμία αναφορά στην εγκυμοσύνη, η φουσκωμένη κοιλιά της διαγράφεται κάτω από το φόρεμα που έφτιαξε ειδικά για την περίσταση ο οίκος Rodarte.

Πατέρας του παιδιού, όπως και του 3 ετών πρωτότοκου γιου της Dunst είναι ο Jesse Plemons με τον οποίο η ηθοποιός γνωρίστηκε όταν έπαιζαν μαζί στην τηλεοπτική σειρά Fargo. «Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα γινόταν η αδελφή ψυχή μου», έχει πει. «Είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός και ο καλύτερος συνεργάτης που είχα ποτέ. Το ήξερα ότι θα είναι για πάντα στη ζωή μου. Όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα μου έλειπε απίστευτα. Κάναμε ένα χρόνο να ξαναδουλέψουμε μαζί. Αναρωτιόμασταν κι οι δύο εάν η σύνδεση υπήρχε μόνο επειδή δουλεύαμε μαζί. Αλλά ήταν αληθινή».

Μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια μαζί, η Dunst και ο Plemons παραμένουν αρραβωνιασμένοι αλλά δεσμευμένοι για πάντα. Όπως εξήγησε στην ίδια συνέντευξη τότε: «Είμαστε όσο παντρεμένοι θα μπορούσαμε να είμαστε. Έχουμε ένα παιδί μαζί. Νόμιζα ότι θα δυσκολευόμουν να μείνω έγκυος, αλλά ήταν μια έκπληξη. Αν δεν είχα συναντήσει τον Jesse, θα είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων αλλά νιώθω ότι ήμουν τυχερή».

Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί της, η Dunst είχε πει για το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Είμαστε όσο παντρεμένοι μπορεί να είναι δυο άνθρωποι. Έχουμε παιδί μαζί. Η μαμά μου με ρώτησε αν θα παντρευόμασταν και της είπα ότι δεν θα το κάναμε όσο ήμουν έγκυος. Ήθελα να διασκεδάσω και να πιω στο γάμο μου. Στο κάτω -κάτω πληρώνουμε για αυτό το γάμο! Αφού πληρώνω για τα ποτά, τουλάχιστον να το ευχαριστηθώ».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!