Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση που θέλει την Ειρήνη Παπαδοπούλου να μπαίνει στο Survivor All Star.

Η γνωστή τραγουδίστρια φούντωσε τα σχόλια για την επιστροφή της στον Άγιο Δομίνικο, όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της από μια παραλία γράφοντας στην λεζάντα της: «Έτοιμοι;»

Οι διαδικτυακοί της φίλοι αμέσως θεώρησαν πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανακοινώνει… ανεπίσημα με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή της στο Survivor All Star.

Ο Γιώργος Λιανός ήταν από τους πρώτους που πάτησαν like στην ανάρτησή της, ωστόσο μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera Fm απάντησε πως μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζει για την ενδεχόμενη επιστροφή της Ειρήνης Παπαδοπούλου στον Άγιο Δομίνικο.

Το 2017 η γνωστή τραγουδίστρια συμμετείχε στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ με νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι δυο τους μάλιστα διατήρησαν άριστες σχέσεις και μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τους τηλεθεατές ωστόσο να θυμούνται μέχρι σήμερα την κόντρα της με τον Στέλιο Χανταμπάκη σε μια από τις πιο viral στιγμές του Survivor.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε ένα «σκετσάκι» αναπαριστάνοντας την Ειρήνη Παπαδοπούλου με ειρωνικό τρόπο προς την τραγουδίστρια, όσο εκείνη απουσίαζε από την καλύβα.

Ο ίδιος είχε πάρει το πάνω μέρος ενός γυναικείου μαγιό και μιμήθηκε ειρωνευόμενος την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας παρακολουθούσαν το θέαμα και γελούσαν εις βάρος της, ενώ το Twitter τον «καταδίκασε» για bullying.

Μετά την ανάρτηση που άναψε «φωτιές» για την επιστροφή της στον Άγιο Δομίνικο, το Twitter αναμένει τη συμμετοχή της στο Survivor All Star αλλά και την συνάντησή της με τον Στέλιο Χανταμπάκη.