Θετική στον κορωνoϊό διαγνώστηκε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία το ανακοίνωσε με τον Σάκη Τανιμανίδη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι είχε περάσει το Σαββατοκύριακο στον Παρνασσό. Κάποιος από την κοινή τους παρέα είχε συμπτώματα ίωσης και σε εξετάσεις που έκανε βρέθηκε θετικός στον ιό. Με τη σειρά του ειδοποίησε αμέσως τη Χριστίνα Μπόμπα, τον Σάκη Τανιμανίδη και τους υπόλοιπους για να κάνουν και εκείνοι το τεστ.

Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης, με ανακοίνωση στο Facebook ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, στην οποία γευμάτισαν ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα και τους φίλους τους, ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έγραψε στο Facebook: «Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν μου τα όσα γίνονται γύρω μας και την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα σε όλο τον κόσμο και επειδή η υγεία και η ασφάλεια όλων μας εξαρτάται και από εμάς τους ίδιους, σας ενημερώνω ότι η ταβέρνα θα παραμείνει κλειστή για το επόμενο διάστημα έως ότου καλυτερεύσουν τα πράγματα. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να δείξετε κατανόηση σε αυτή μας την απόφαση, η οποία να διευκρινίσω ότι πάρθηκε για προληπτικούς λόγους. Γιατί κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!