Εκνευρίστηκε η Αμίνα Χακίμ με τη Μαρία Καζαριάν: «Είναι σχεδόν ύβρις»

Εκνευρίστηκε η Αμίνα Χακίμ με τη Μαρία Καζαριάν: «Είναι σχεδόν ύβρις»

Στο επεισόδιο της Πέμπτης του «My Style Rocks» άναψαν τα αίματα ανάμεσα στην Αμίνα Χακίμ και την Μαρία Καζαριάν.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Καζαριάν μετά την πασαρέλα της παρουσίασε στις συμπαίκτριες της και στην κριτική επιτροπή το κόσνεπτ που επέλεξε. Η ίδια εμφανίστηκε ως πάμπλουτη και είπε πως ένας μακρινός της θείος έφυγε από τη ζωή, αλλά εκείνη δεν έχει λυπηθεί και θα επισκεφτεί τον συμβολαιογράφο το απόγευμα για να ανοίξουν την διαθήκη.

Το εν λόγω κόσνεπτ μαζί με τα ρούχα που επέλεξε να βάλει δεν άρεσαν καθόλου στην Αμίνα Καμίμ, με αποτέλεσμα να βάλει 1 για βαθμό.

«Θεωρώ πως είναι εκτός κόνσεπτ. Πιστεύω πως οι πολλοί πλούσιοι άνθρωποι δεν ντύνονται έτσι και αυτό το χρώμα για την περίσταση είναι λάθος. Είναι σχεδόν ύβρις. Επίσης είναι πέντε το απόγευμα και δεν φαίνεται ότι είσαι πάμπλουτη. Είναι εκτός κόνσεπτ. Δεν πάμε έτσι στον συμβολαιογράφο πέντε η ώρα το απόγευμα στο Κολωνάκι. Εγώ δεν θα πήγαινα έτσι. Μαύρα δεν θα φόραγα, αλλά όχι έτσι. Επειδή τα έχεις μπερδέψει λίγο πας να δείξεις το πολύ πλούσιο ή ότι πέθανε ένας άνθρωπος; Είπες να ρίξεις κάτι απλό και να πας», είπε εκνευρισμένη η Αμίνα Χακίμ.

Από την πλευρά της, η Μαρία Καζαριάν δεν συμφωνούσε με αυτή την άποψη.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top