Εκνευρίστηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες;»

Εκνευρίστηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες;»

Ένταση είχαμε κατά τη διάρκεια του Τεστ Δημιουργικότητας στο επεισόδιο της Τετάρτης του MasterChef.

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι κριτές δοκίμαζαν το πιάτο του Ηλία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του μετά από όσα άκουσε από τον Ηλία Κιαζόλι, ο οποίος προσπάθησε να υποστηρίξει με κάθε τρόπο τη γαστρονομική του προσπάθεια.

«Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες; Να σου δώσουμε τα χαρτιά και να μας πεις πόση ώρα θα μαγειρεύεις; Τους χρόνους, τις δοκιμασίες και τα ζητούμενα, θα το πω μια τελευταία φορά, είμαστε εμείς εδώ για να τα ορίζουμε.

Να τα βάζουμε κάτω, να λέμε τι ζητάμε και όποιος μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στο ζητούμενο, το οποίο εμείς θα κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να έρθει μπροστά, να παραδώσει την ιδέα του, να ακούσει την κριτική. Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, προς Θεού, εννοείται, αλλά να το κρατάει για τον εαυτό του. Στον τελικό θα οδηγηθεί αυτός που εμείς με την κριτική μας θα κάνει τα καλύτερα αποτελέσματα ανάλογα με το ζητούμενο.

Κατανοητό; Το κάνω ξεκάθαρο για μία τελευταία φορά. Δηλαδή και ο Γιώργος που συγκρίνει τα πιάτα του με των γύρω του, μπορεί να το κάνει μόνος του. Αν θα είναι προτεινόμενος ή το καλύτερο πιάτο ή θα πάει στον εξώστη, θα το κρίνουμε εμείς. Γιατί μάντεψε ποιος είναι εδώ για να το κάνει… Πάρε το πιάτο και πήγαινε πίσω» είπε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top