Έξαλλη η Duffy με την ταινία «365 ημέρες»: «Πώς το Netflix παρέβλεψε πόσο ανεύθυνο και επικίνδυνο είναι»!

Έξαλλη η Duffy με την ταινία  «365 ημέρες»: «Πώς το Netflix παρέβλεψε πόσο ανεύθυνο και επικίνδυνο είναι»!

 

Ξέσπασε δημόσια η Duffy με αφορμή την πολωνική ταινία «365 ημέρες», η οποία προβάλλεται μέσα από το Netflix.

Η υπόθεση αφορά έναν μαφιόζο, που απαγάγει μια γυναίκα και τη διατάζει να τον ερωτευτεί. Η Duffy- που πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής και βιασμού-έστειλε ανοιχτή επιστολή στον CEO του Netflix, τον Reed Hastings, για το «365 ημέρες».

Ο λόγος, όπως αναφέρει είναι η «βίαιη εμπειρία» που βίωσε η ίδια, «του είδους που επιλέξατε να παρουσιάσετε ως ερωτικό περιεχόμενο για ενηλίκους».

«Με λυπεί το γεγονός ότι το Netflix δίνει βήμα σε τέτοιο "κινηματογράφο" που προβάλει ως ερωτικό περιεχόμενο την απαγωγή και διαστρεβλώνει τη σεξουαλική βία και τη διακίνηση ανθρώπων ως "σέξι" ταινία», αναφέρει η Duffy στην επιστολή της και συνεχίζει: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς το Netflix μπόρεσε να παραβλέψει πόσο ανεύθυνο, σκληρό και επικίνδυνο είναι αυτό».

«Όλοι γνωρίζουμε ότι το Netflix δεν θα φιλοξενούσε υλικό που ωραιοποιεί την παιδοφιλία, τον ρατσισμό, την ομοφοβία, τη γενοκτονία ή οποιοδήποτε άλλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ο κόσμος, δικαίως, θα ξεσηκωνόταν και θα ούρλιαζε», επισημαίνει η Duffy. «Δυστυχώς τα θύματα της εμπορίας ανθρώπων και της απαγωγής είναι "αόρατα" κι όμως, στο "365 ημέρες" τα δεινά τους έχουν μετατραπεί σε "ερωτικό δράμα", όπως περιγράφεται από το Netflix», τονίζει ακόμη η τραγουδίστρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top