Έξαλλη η Ευρυδική Παπαδοπούλου: «Εγώ δεν ξέρω από τηλεόραση»

Έξαλλη η Ευρυδική Παπαδοπούλου: «Εγώ δεν ξέρω από τηλεόραση»

Ξέσπασε για άλλη μια φορά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπροστά στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks». Αφορμή, αυτή τη φορά, στάθηκε η ειρωνική στάση της νεαρής διαγωνιζόμενης προς την συμπαίκτρια της, Τόνια Κούμπα.

«Εγώ είμαι πολύ ειλικρινής και λέω κάποια πράγματα. Η Τόνια μάλλον παρεξηγείται, ξέρω εγώ;» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προς τον Στέλιο Κουδουνάρη και την υπόλοιπη κριτική επιτροπή του My Style Rocks. «Που να ξέρω…» συμπλήρωσε για να έρθει να παρατηρήσει η Έλενα Χριστοπούλου πως «στο βωμό της ειλικρίνεια γινόμαστε καμιά φορά οι άνθρωποι αγενείς»!

«Για αυτό καλό δεν είναι στη σημερινή ημέρα ένας άνθρωπος να είναι και πολύ ειλικρινής. Θα πρέπει να ελίσσεται! Όταν υπάρχει ειλικρίνεια και αυθορμητισμός, εκεί το χάνεις! Δεν θεωρώ εγώ γενικά ότι μίλησα με αγενή τρόπο. Θα το δω, όμως, γιατί δεν είχα τέτοια πρόθεση» απάντησε απευθείας η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Αν ήμουν πραγματικά αγενής ζητάω καταρχήν συγνώμη, όχι στην Τόνια, στον εαυτό μου που βγήκα έτσι. Στην Τόνια δεύτερον αλλά δεν το έκανα με κάποιο σκοπό. Δεν έχουμε χάσει κάτι για να το βρούμε. Είμαι σε ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες. Όταν κάτι δεν μου αρέσει θα το πω και ίσως κάποιες στιγμές με έντονο τρόπο γιατί είναι και η πίεση» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά, ωστόσο, στον εμφανή εκνευρισμό της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατέληξε πως «τέλοσπαντων, για να σοβαρευτούμε, δεν γουστάρω ειλικρινά να γίνεται κάτι ενώ είμαι πολύ έξυπνη κοπέλα για να επιτευχθεί κάποιος σκοπός! Δεν γουστάρω να συνεχίζω μία συζήτηση παραπάνω μόνο και μόνο για να παίξουνε μετά αυτό γιατί εγώ δεν ξέρω από τηλεόραση ενώ εκείνη (Τόνια Κούμπα) ξέρει». «Μαθαίνω τώρα και δεν γουστάρω» πρόσθεσε.

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top