Έναν πρωτοφανή καβγά παρακολουθήσαμε αυτή την εβδομάδα στο «Big Brother» ανάμεσα στον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Χρήστο Βαρούξη. Μάλιστα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς βγήκε εκτός εαυτού και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του συμπαίκτη του, ασκώντας λεκτική και παραλίγο σωματική βία.

Στο Live του Big Brother στο δωμάτιο επικοινωνίας βρέθηκαν ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο Γρηγόρης Τσεκούρας και ο Χρήστος Βαρουξής, οι οποίοι συνομίλησαν με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τον καβγά, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην μπορεί να κρύψει την έντονη ενόχλησή του.

«Πώς κατάφερες ρε Δημήτρη να ξεχειλίσει το ποτήρι και να το περάσεις αυτό με λεκτικά τερτίπια. Με εντυπωσιάζει. Εγώ ουτε θα σε υποτιμήσω ούτε τίποτα, θα σου μιλώ με σεβασμό. Η συμπεριφορά σου ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Έχω πάρα πολλές αντιρρήσεις, αλλά σε συμπαθώ. Όμως υπό αυτές τις συνθήκες κι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, αν περνούσε από το χέρι μου κι ήμουν ο Big Brother, θα σε απέβαλα. Ο Big Brother σε έβαλε στην θέση που είσαι. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό το Rocky Balboa από τα Lidl κι αυτό το στυλάκι. Πραγματικά σε σέβομαι κι είχα δει την μητέρα σου που είναι καταπληκτική γυναίκα. Κι ο πατέρας σου μου έκανε εντύπωση. Αρχίζεις και λες εγώ, εγώ και δεν ακούς κανένα. Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για δικαιοσύνη όταν λες δεν με νοιάζει. Αυτό είναι ένα εγωπαθές βάθρο που έχεις ανέβει κι όταν κάποιος σε κοντράρει, αντιδράς με άλλο τρόπο. Όχι ρε Δημήτρη δεν είναι αυτό μαγκιά, δεν είναι αυτό παντελόνι. Έχεις ξεστρατίσει ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Κι η σχέση σου με την Σοφία παίζει ρόλο. Στενοχωριέμαι με τέτοια πράγματα.», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Δημήτρη Κεχαγιά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!