Το Oxford Royale σε νέα του έρευνα ανέλυσε την ακαδημαϊκή πορεία, τους βαθμούς απολυτηρίων και τα πτυχία των πανεπιστημίων όλων των μελών της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας ώστε να αναδείξει τον πιο έξυπνο royal.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα λοιπόν, η Meghan Markle είναι πιο έξυπνη royal της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, παρά το γεγονός ότι δεν είναι Βρετανίδα και σπούδασε στην Αμερική.
Χρησιμοποιώντας τις παγκόσμιες κατατάξεις των Πανεπιστημίων που αξιολογεί τις σχολές ανάλογα με την ακαδημαϊκή τους υπόληψη, την αναλογία φοιτητών και άλλα, η έρευνα συμπέρανε πως η 40χρονη δούκισσα του Sussex κατακτά με διαφορά την κορυφή, αφού έχει αποφοιτήσει από το διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο Northwestern University στο Illinois των ΗΠΑ.

Η Meghan έχει πτυχίο στις Θεατρικές Σπουδές και στις Διεθνείς Σχέσεις από το πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην 30η θέση της παγκόσμιας κατάταξης το 2021. Εκπρόσωπος της έρευνας του Oxford Royale δήλωσε πως «η ζωή ως royal δεν είναι πάντα μια εύκολη δουλειά και περιλαμβάνει πολλές συναναστροφές, μια ζωή στα φώτα της δημοσιότητας και εξονυχιστικό έλεγχο από τα media, αλλά τα ακαδημαϊκά εφόδια της Meghan Markle είναι ιδανικά για αυτόν τον ρόλο».

«Ενώ ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έχουν παραιτηθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα, έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή του κόσμου και η επιθυμία της Meghan να το χρησιμοποιήσει αυτό για να προωθήσει την επίγνωση σοβαρών παγκόσμιων ζητημάτων αντικατοπτρίζει την ευφυΐα της, το αναλυτικό μυαλό της και τo εκπαιδευτικό υπόβαθρό της».

Ο πρίγκιπας Harry από την άλλη δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα με τους πιο έξυπνα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αφού δεν είχε καλούς βαθμούς στο απολυτήριο του λυκείου ενώ δεν φοίτησε σε κάποιο κολλέγιο.

Αυτή είναι η λίστα με τα πιο έξυπνα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας:

1. Meghan Markle, Northwestern University

2. Kate Middleton, University of St Andrews

3. Πρίγκιπας William, University of St Andrews

4. Πριγκίπισσα Ευγενία, Newcastle University

5. Peter Phillips, Exeter University

6. Zara Tindall, Exeter University

7. Πριγκίπισσα Άννα University of Aberdeen

8. Lady Kitty Spencer, University of Cape Town, European Business School

9. Camilla Parker Bowles, SOAS University of London

10. Πριγκίπισσα Beatrice, Goldsmiths, University of London

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!