Ο Χαλέ στέλνει τους ανθρώπους του να απαγάγουν την Φαίη, ενώ η Ρενάτα μαζί με τον Γιαν και την Μίκα προσπαθούν να βρουν με ποιον τρόπο θα ανασυνταχτεί η εταιρία και θα ξεκινήσει μία νέα εποχή για τη Sofo.

Ο Λεωνίδας απογοητεύεται από την κίνηση της Φλωρέτας να βοηθήσει τον DS να διαφύγει, ενώ η Σύλβια προσπαθεί να βάλει στο χέρι τα κλειδιά του σπιτιού του Αντρέα προκειμένου να βοηθήσει τον Αχιλλέα να πάρει το υλικό της Βασιλίνας. Η Αιμιλία αντιλαμβάνεται ότι οι μετοχές του Βλάση έχουν κάνει φτερά και ο Αντρέας κάνει στον Γιαν μία πολύ δελεαστική πρόταση.

Ο Βλάσης δέχεται πιέσεις από την Αιμιλία σχετικά με τις μετοχές του. Η Ρενάτα και η Μίκα έχουν πέσει με τα μούτρα στα έγγραφα της Sofo για να βρουν μια λύση, την ίδια στιγμή που ο Γιαν δέχεται μια πρόταση από τον Αντρέα που θα τον βάλει σε μεγάλο δίλημμα. Αιμιλία, Αχιλλέας και Λεωνίδας σοκάρονται από τις αποκαλύψεις του Βλάση, ο οποίος είναι αποφασισμένος να υποστηρίξει τις αποφάσεις του μέχρι τέλους.

Ο Ζούβας ψάχνει τα στοιχεία που θ’ αθωώσουν τον Αχιλλέα, αλλά αντί γι’ αυτό πέφτει πάνω στην Φλωρέτα και σε μια έκπληξη που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Ισμήνη δέχεται μια απρόσμενη πρόσκληση που θα τη βάλει σε σκέψεις και ο Μίμης αναρωτιέται αν πρέπει να δεχτεί την πρόταση της Μπρακ… 

Ο Ζούβας και ο Ζαχαρίας βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο σπίτι του επίσης «εγκλωβισμένου» Αντρέα και ψάχνουν τρόπο να διαφύγουν με το πολύτιμο λάφυρό τους. Η Φαίη προσπαθεί να καταλάβει τα κίνητρα της Μίκας για τη δήλωση ανωτερότητας που της έκανε, και μπερδεύεται. Ο Βλάσης εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για να ξεφύγει από την κατάσταση που βρίσκεται, ακόμα και της φυγής του.

 Η Φλωρέτα καταφεύγει στο προσωρινό της σπίτι και νιώθει στο πετσί της τη «φιλοξενία» του Δαμιανού. Ο Ζούβας δίνει το λάφυρο στον Αχιλλέα και τον Βλάση, και εκείνοι απ’ τη χαρά τους οργανώνουν μια αυτοσχέδια γιορτή που επιφυλάσσει μια ευχάριστη αποκάλυψη για τον Λεωνίδα.

Ο Αντρέας καταρρέει και ο Δαμιανός σπεύδει να τον παρηγορήσει, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται υπέρ του. Ο Αχιλλέας πικάρεται πολύ από τη στάση της Ρενάτας, ενώ μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ισμήνη στο δείπνο που την καλεί ο Γιαν. Η Σύλβια απογοητευμένη από τον πατέρα της αποφασίζει να κάνει την επανάστασή της απέναντι στο αντρικό φύλο, την ώρα που ο Λεωνίδας πάει να ζητήσει εξηγήσεις από την Φλωρέτα. Ο Θοδωρής αναλαμβάνει χρέη νταντάς και διαπιστώνει πως το μωρό είναι άρρωστο. Η Μίκα βρίσκει την Φαίη και ανακαλύπτει τη βέρα της φορεμένη στο δάχτυλό της.

Ο Λεωνίδας συναντά την Φλωρέτα προσπαθώντας να αποσπάσει εξηγήσεις, ενώ η Μίκα έρχεται αντιμέτωπη με την Φαίη και άλλο ένα κόλπο της. Πώς θα αντιδράσει βλέποντας τη βέρα της στο χέρι της μεγαλύτερης εχθρού της; Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας συμμαχεί με τον Δαμιανό, που αναλαμβάνει να του φέρει πίσω τις κλεμμένες μετοχές του, η Αιμιλία όμως έχει τα δικά της σχέδια για να νικήσει τον Αντρέα. Σχέδια που μπορούν να φτάσουν στα άκρα… Κι όσο η Ρενάτα δίνει την πρώτη της συνέντευξη ως επικεφαλής της Sofo, ο Αχιλλέας έρχεται να μαζέψει τα πράγματά του και τα… κομμάτια του.