Έλενα Ασημακοπούλου: Πώς μίλησε στην κόρη της για τις τρείς αποβολές που είχε

Έλενα Ασημακοπούλου: Πώς μίλησε στην κόρη της για τις τρείς αποβολές που είχε


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Happy Day» παραχώρησε η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο σύζυγός της, Bruno Cirillo, όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στις τρεις αποβολές που είχε.

«Περάσαμε πολύ δύσκολα τη μεταβατική φάση του Bruno Cirillo, όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Δεν προετοίμασε το έδαφος, ούτε τα επαγγελματικά του ούτε το ψυχολογικό του κομμάτι.

Έβλεπες έναν άνθρωπο πολύ ενεργό που έκανε από το πρωί τις προπονήσεις του, όλο το πρόγραμμα ενός αθλητή και μετά ήταν ξαφνικά σε μια αδράνεια, όπου αυτό λίγο τον τσάκισε. Για πολλά χρόνια έκανε να συνέλθει. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι πιο καλά σε όλο αυτό», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Μιλώντας για τις τρεις ατυχείς εγκυμοσύνες της είπε: «Η κόρη μου ζητάει συνέχεια αδερφάκι. Προσπαθήσαμε αρκετά, δεν μας βγήκε. Ήρθε κι έφυγε και ξαναήρθε και ξανάφυγε. Και ξαναήρθε και ξαναέφυγε. Δεν μπορώ να μπω ξανά σε αυτή τη διαδικασία, όταν έχεις τρεις φορές τέτοια ταλαιπωρία.

Το ξέρει και η Μαρία, είναι μεγάλο παιδί πια και συζητάμε πολύ. Τις πρώτες δύο φορές δεν της το είπα, την τρίτη φορά επειδή ήταν και λίγο προχωρημένη η εγκυμοσύνη, ναι της το είχα πει. Γιατί κι εκείνη το περίμενε. Της είπα συνέβη αυτό, όλα τα ξέρει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top