Την έντονη αντίδραση της Μαρίας Σολωμού στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», Πάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος θέλησε να της κάνει κάποιες ερωτήσεις έξω από τις πρόβες για τα MadWalk, σχολίασαν το πρωί της Τρίτης, η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της.
Ωστόσο, η Έλενα Χριστοπούλου η Αφροδίτη Γραμμέλη, διαφώνησαν έντονα, καθώς η μια δικαιολόγησε την ηθοποιό και η άλλη τάχθηκε εναντίον της.

«Εγώ θεωρώ ότι είναι τεράστιο λάθος της Μαρίας αυτή η συμπεριφορά, δεν είναι καθόλου ωραίο. Μην βρίζεις, δεν μπορείς να μιλάς σε έναν άνθρωπο έτσι. Επειδή είναι η Μαρία έχουμε άλλη στάση; Για όνομα του Θεού, ρε Έλενα, δεν μπορούσε να του πει “φύγε αγόρι μου δεν θέλω να σου μιλήσω;” Και ποιος είσαι εσύ να βρίζεις;», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Σέβομαι την Μαρία, την ελευθερία της και το να μην θέλει να μιλήσει. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την βρισιά απέναντι σε έναν νεαρό που προσπαθεί να της κάνει μια ερώτηση».

Τότε η Έλενα Χριστοπούλου, επενέβη λέγοντας: «Βρε Αφροδίτη μου, μπαίνει μέσα στον χώρο της, δεν θέλει να μιλήσει. Δεν μπορείς να ακολουθείς έναν άνθρωπο έτσι από πίσω. Φαίνεται ότι δεν θέλει. Δεν είναι θέμα αν είναι η Αφροδίτη ή η Έλενα. Μπαίνει στον χώρο της, υπάρχει ένας χώρος προσωπικός δεν το καταλαβαίνεις;.

Μπαίνει στον προσωπικό της χώρο, κλείνει την πόρτα και βρίζει, είναι στον χώρο της. Μπορεί να είμαι αθυρόστομη, μπορεί να μην θέλω, μπορεί να έχω περίοδο, μπορεί να τσακώθηκε με τον Mente. Όταν δεν θες να μιλήσεις και αυτό ο άλλος δεν το δέχεται πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο».