Η Έλενα Κρεμλίδου δικαιώθηκε στο δικαστήριο, καθώς ένας από τους άνδρες που την εκβίαζαν για δημοσίευση πορνογραφικού υλικού, κρίθηκε ένοχος. Φυσικά, η γνωστή Influencer και Youtuber νιώθει τεράστια χαρά για τη δικαστική της νίκη.

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι έφτασε μέχρι και στην απόπειρα αυτοκτονίας.

«Δεν έχω γενέθλια, γιορτή αλλά έχω μια μικρή νίκη και σήμερα γιορτάζω! Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για κάτι που συνέβη δέκα χρόνια πριν και το 2018-19 βγήκε στο φως και άρχισαν οι καλοθελητές να δημοσιοποιούν πράγματα. Σε κάποια δεν ήμουν εγώ, αλλά έγραφαν το όνομά μου. Το κυνήγησα από τότε, συμβουλεύτηκα κατευθείαν δικηγόρο και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αγόρια και κορίτσια να το κυνηγήσετε. Σε μένα πέρασαν τρία χρόνια γιατί ήταν μεγάλη υπόθεση αλλά πήρα μια πρώτη νίκη. Έχω κι άλλες νίκες, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι. Είμαι χαρούμενη.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν δέκα μήνες από την εισαγγελέα και δεκαπέντε μήνες από την δικαστή. Να προχωράμε, να μη δίνουμε τόση αξία και να το αντιμετωπίσουμε. Δεν άκουσα ποτέ μια συγγνώμη, δεν με ενδιαφέρει. Όταν ο άλλος σε εκβιάζει μετά τι περιμένεις; Από αυτόν τον άνθρωπο να είναι άνθρωπος; Δεν ήρθε καν στο δικαστήριο. Ούτε ο δικηγόρος δεν ήρθε. Το μόνο που πόνεσε ήταν η ψυχή μου και το ότι έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Απλά χαίρομαι που ακούγομαι», τόνισε η Έλενα Κρεμλίδου.