Έλενα Κρεμλίδου: «Η Μαριάλενα δεν μίλαγε με καλά λόγια για τον Σάκη…»

Έλενα Κρεμλίδου: «Η Μαριάλενα δεν μίλαγε με καλά λόγια για τον Σάκη…»

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», ήταν το πρωί της Τρίτης η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου, η οποία μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor, αλλά και για την μπλε ομάδα.

Συγκεκριμένα η Έλενα Κρεμλίδου, είπε:

«Χθες έβλεπα το Survivor με την Σοφία και τον Δημήτρη Μακρόπουλο, με την Σοφία είχαμε τσακωθεί έναν μήνα πριν βγω και με ρωτάγανε σε άλλες συνεντεύξεις με ποιον δεν θα έκανα παρέα και έλεγα με τον Κώστα και την Σοφία επειδή δεν ταιριάζαμε, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Είχε την καλή διάθεση να δει τι άνθρωπος που είμαι τώρα που βγήκε… Αν ήμουν τώρα στο παιχνίδι θα υποστήριζα τον James και τον Νίκο, ο Αλέξης παίζει το θεατράκι του».

Στη συνέχεια η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρθηκε και στην σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον πρώην της Σάκη Κατσούλη, αλλά και με τον νυν της Γιώργο Λιβάνη.

«Εγώ παίρνω την θέση των αγοριών γιατί η Μαριαλένα έλεγε ότι χώρισε με τον Σάκη με κακό τρόπο, γενικά δεν είχε μιλήσει καλά και της είχα πει ότι σίγουρα θα μπει ο Σάκης, ήθελα να την προετοιμάσω. Εκείνη δεν ήθελε να μπει ο Σάκης, ήταν πολύ πληγωμένη και είχε πει πολλές συμπεριφορές του που ήταν άσχημες, μου έβγαλε μια πικρία. Μου είχε μιλήσει για τον Γιώργο Λιβάνη και ήταν ενθουσιασμένη παρόλο που ήταν λίγο καιρό μαζί. Ήταν ερωτευμένη και την πείραξε όταν της είπα ότι νιώθω πως θα μπει ο Σάκης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top