Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά με τη νέα της εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ. Μετά την πρεμιέρα η παρουσιάστρια και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής μίλησαν στους δημοσιογράφους.

Η Έλενα Χριστοπούλου ρωτήθηκε και για το εξώδικο που έστειλε στην εκπομπή ο πρώην σύζυγός της, Πάνος Καλλίτσης και με το οποίο ζητάει να μην αναφερθεί καθόλου το «Πρωινό μας» στο όνομά του, αλλά και να μη γίνει αναφορά στη δικαστική τους διαμάχη.

«Στα αριστοκρατικά σαλόνια δε μιλάνε για αγοραίες συμπεριφορές. Ευχαριστώ πάρα πολύ» ήταν η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου, όταν ρωτήθηκε για το εξώδικο του Πάνου Καλλίτση.

Θυμίζουμε πως η είδηση για το εξώδικο που έστειλε ο Πάνος Καλλίτσης, έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Γρηγόρη Μελά, ο οποίος είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Το πρόσωπο αυτό δεν φοβάται τη Φαίη, όσο πρόσωπο που θα είναι δίπλα στη Φαίη. Μιλάμε για το διαζύγιο της Έλενας Χριστοπούλου και του Πάνου Καλλίτση. Έχω μάθει ότι ο κ. Καλλίτσης έστειλε εξώδικο στον ΣΚΑΙ και τη Φαίη Σκορδά για να μην αναφερθούν καθόλου στο συγκεκριμένο θέμα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!