Έλενα Χριστοπούλου για Ειρήνη Καζαριάν: «Δεν ξέρω αν έχουμε γεννηθεί με οδηγίες χρήσεως μπροστά στην κάμερα»

Έλενα Χριστοπούλου για Ειρήνη Καζαριάν: «Δεν ξέρω αν έχουμε γεννηθεί με οδηγίες χρήσεως μπροστά στην κάμερα»


H Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι #YES» και μεταξύ άλλων σχολίασε όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για την Ειρήνη Καζαριάν και το ντεμπούτο της στο θέατρο.

«Έχουν πέσει πολλοί πάνω στην Ειρήνη και με ένα περίεργο τρόπο που κατ' εμέ δεν είναι ορθός. Ζούμε σε μία χώρα που δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι αυτό που έχουν σπουδάσει απαραίτητα» δήλωσε η γνωστή μάνατζερ.

«Κάποιοι πέφτουν στα μαλακά, κάποιοι στα σκληρά. Η Ειρήνη μου, η Ειρήνη μας έχει πέσει στα σκληρά. Όλοι κάνουμε λάθη, όλοι δεν είμαστε σωστοί απέναντι σε ό,τι μας συμβαίνει. Δεν έχουμε διαβάσει τι πρέπει να κάνουμε στην τηλεόραση και δεν με ενδιαφέρει τι είναι σωστό και λάθος. Όλοι κάνουμε λάθη και είμαστε άνθρωποι» πρόσθεσε, σχολιάζοντας: «Είναι πολύ ωραίο σαν νέο κορίτσι η Ειρήνη να δοκιμαστεί και αν μπορεί άσε να το δείξει η ιστορία».

Όταν κλήθηκε δε να σχολιάσει τη στάση της Ειρήνης Καζαριάν απέναντι στους δημοσιογράφους, η Έλενα Χριστοπούλου επεσήμανε: «Δεν ξέρω αν έχουμε γεννηθεί με οδηγίες χρήσεως μπροστά στην κάμερα, το φως και το μαρκούτσι που κρατάς εσύ εδώ μπροστά. Δεν είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό. Είναι ΟΚ αυτό...».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top