Ελένη Ανουσάκη: «Στο θέατρο παίζει ο κάθε πικραμένος»

Ελένη Ανουσάκη: «Στο θέατρο παίζει ο κάθε πικραμένος»

 

Η Ελένη Ανουσάκη με αφορμή την παρουσία της στην εκδήλωση για την κυκλοφορία του νέου ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ και τη βράβευση των Ελλήνων ηθοποιών που έκαναν καριέρα στο εξωτερικό, ξέσπασε μέσω της εφημερίδας Espresso.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός λίγες ώρες μετά την εν λόγω εκδήλωση μίλησε για το επάγγελμά της και δηλώνει πως έχει γεμίσει με ανθρώπους που δεν έχουν γνώση του αντικειμένου.

«Δυστυχώς το θέατρο έχει συνθλιβεί. Περνάω έξω από θέατρα και θλίβομαι. Παίζουν άνθρωποι που δουλεύουν σε πρωινάδικα και μεσημεριανάδικα. Η κατάργηση άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος έφερε πολλά δεινά. Αυτό δεν το θεωρώ ελευθερία να παίζει ο κάθε πικραμένος, να ανεβαίνει στη σκηνή και να κάνει βλακείες.

Ο καλλιτέχνης προβάλλεται μέσα από τη δουλειά του στην τέχνη, η οποία, δυστυχώς στη τηλεόραση και στο θέατρο έχει ξεπέσει. Σήμερα υπάρχει ένας γενικός ξεπεσμός. Παίζουν και γράφουν όποιοι θέλουν. Όποιοι πάνε σε ένα σεμινάριο βαφτίζονται ηθοποιοί. Όποιοι γράφουν μια αρλούμπα είναι συγγραφείς», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ανουσάκη στην εφημερίδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top