Το ρυθμό της στον εθνικό τελικό της Eurovision στην Ισπανία έδωσε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έχει γίνει μία από τις iconic stars του διαγωνισμού και, πραγματοποιώντας ακόμα μία «εκρηκτική» εμφάνιση, ξεσήκωσε τους πάντες!

Το «Eurovision Gala» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Βαρκελώνη, με την Ελένη Φουρέιρα, να είναι η μοναδική performer της βραδιάς και να εμφανίζεται στο φινάλε, λίγο πριν ανακοινωθεί ο νικητής που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στη φετινή Eurovision, ο Miki.

Παρουσιάζοντας ένα ξεσηκωτικό mashup, με το «Fuego», το οποίο έχει γίνει πλατινένιο στην Ισπανία και έχει «σκαρφαλώσει» ακόμα και στο no1 του airplay και το πρόσφατο international hit της, «Tómame», η «εκρηκτική» performer παρέσυρε το κοινό, που δε σταμάτησε να τραγουδάει μαζί της και να φωνάζει το όνομά της! Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, έγινε trending στο ισπανικό Twitter.

Σε δηλώσεις της, η Ελένη Φουρέιρα ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τους Ισπανούς για την αγάπη και την υποστήριξη που της έχουν δείξει, ενώ συμβούλευσε το νικητή να απολαύσει το μοναδικό «ταξίδι» της Eurovision.