Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Esquire». Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσπάθειά της για καριέρα στο εξωτερικό, για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία ενώ αποκάλυψε και τη μεγαλύτερη φοβία της.

Όταν ρωτήθηκε για τη καριέρα στο εξωτερικό, η Ελένη Φορέιρα απάντησε: «Ας μη γελιόμαστε, είναι υπερβολικά δύσκολο. Η αγορά εδώ είναι πολύ μικρή και πολύ συγκεκριμένη. Η μουσική βιομηχανία της δεν αντιπροσωπεύει καθόλου τα όσα γίνονται διεθνώς. Εμένα μου ήρθαν από μόνες τους οι προτάσεις, λόγω Εurovision. Πάντως, νιώθω ευγνώμων για όσες ευκαιρίες μου δόθηκαν, και θα σου πω πως μία από τις καλύτερες στιγμές μου ήταν όταν βρέθηκα στη σκηνή με ονόματα όπως η Dua Lipa και ο David Guetta»

Όσον αφορά τον Αλμπέρτο Μποτία, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε: «Όλα είναι σχετικά. Δεν μπορώ να σου πω για τις άλλες γυναίκες –τα «θέλω» του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά–, αλλά σίγουρα μπορώ να σου πω για εμένα. Εμένα προσωπικά, μου αρέσει η σταθερότητα που προσφέρει ένας άνθρωπος, κυρίως σαν προσωπικότητα. Ο δικός μου σύντροφος το έχει αυτό, σε τεράστιο βαθμό. Είναι σταθερός στις επιθυμίες του και σε εκείνα που καθορίζουν την καθημερινότητά του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Σπάνια γίνεται να είσαι το ίδιο ερωτευμένος όπως τον πρώτο καιρό. Όμως, μετά μπαίνουν κάποιες βάσεις που σε κάνουν να αγαπάς έναν άνθρωπο, αρκεί να βρεις εκείνον που σου κάνει. Για εμένα, είναι πολύ βασικό να υπάρχει ηρεμία. Όλα εξαρτώνται, βέβαια, και από τη φάση που βρίσκεται ο καθένας στη ζωή του. Γενικά, πρέπει να ξέρεις τι θέλεις στη ζωή σου»

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν τη φοβίζει κάτι από τη δουλειά ή από τη ζωή, η Ελένη Φουρέρια απάντησε: «Μόνο το να μην είναι καλά άνθρωποι που αγαπώ. Να μην έχουν την υγεία τους. Όλα τα άλλα ξεπερνιούνται. Αυτό μόνο. Οφείλουμε, όμως, να είμαστε δυνατοί για να ξεπερνάμε καταστάσεις που δεν θα έπρεπε καν να μας αγγίζουν»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!