Η Ελένη Κρίτα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τα πρώτα της βήματά της στην υποκριτική, στο πόσο πολύ επηρέασε την πορεία της η γέννηση του γιου της που ήρθε όταν ήταν μόλις 22 χρονών, αλλά και στην εγγονή της που μεγαλώνει μόνη της

«Στην αρχή είχα κρύψει από τη μητέρα μου ότι σπούδαζα υποκριτική. Στην αρχή τα έχασε γιατί εγώ δεν έβγαινα ούτε ποίημα να πω στο σχολείο, αναρωτιόταν πως θα βγω στη σκηνή να παίξω. Το ότι έχασα τον πατέρα μου τόσο νωρίς με έκανε πιο δυνατή. Μπορεί να φαίνεται περίεργο γιατί μπορεί να είναι κάτι σκληρό όμως οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς.

Το ότι απέκτησα παιδί στα 22 μου δε με εμπόδισε τόσο πολύ, ίσως λίγο στο θέατρο και αυτό όχι λόγω του παιδιού. Ο άντρας μου έκανε μια δουλειά ημερήσια οπότε ήταν δύσκολο να φεύγω το βράδυ για το θέατρο. Έπρεπε να συναντιόμαστε. Δεν είμαι γυναίκα καριέρας…» είπε η Ελένη Κρίτα. 

Σχετικά με την ανατροφή της εγγονής της η Ελένη Κρίτα σημείωσε: «Η αγωνία μου είναι η εγγονή μου να μεγαλώσει ως ένας ήσυχος και ισορροπημένος άνθρωπος. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα περάσει τη λύπη στη ζωή της. Το θέμα είναι να μπορεί να ανταποκρίνεται σε αυτό και να ξαναβρίσκει τον εαυτό της. Το θέμα είναι μέσα από όλες τις στεναχώριες που μας φέρνει η ζωή, να βρίσκουμε το κουράγιο και να συνεχίζουμε».

Όσο για το αν της έχει λείψει ένας σύντροφος, η Ελένη Κρίτα εξομολογήθηκε: «Ναι μου έχει λείψει. Δεν μπορώ να πω όχι. Δεν είναι εύκολο από μία ηλικία και μετά να βρεθεί ένας σύντροφος. Γινόμαστε κι εμείς πιο δύσκολοι αλλά η αλήθεια είναι πως σε πολλές στιγμές της ζωής σου λες “ωραία θα ήταν να είχα κάποιον δίπλα μου να μου κρατά το χέρι”».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!