Ελένη Μενεγάκη: Σε διάσημο εργαστήριο ομορφιάς στο Παρίσι

Ελένη Μενεγάκη:  Σε διάσημο εργαστήριο ομορφιάς στο Παρίσι

 

Η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγο διάστημα, επισκέφτηκε στο Παρίσι, για να ανακαλύψει τη μαγεία του κόσμου της ομορφιάς, μέσα από την πρώτη της επίσκεψη στα κεντρικά εργαστήρια της L’Oréal Paris.

Η επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στα κεντρικά εργαστήρια της L’ Oréal ξεκίνησε από τα εργαστήρια της σειράς Excellence. Εκεί καλωσόρισαν και  υποδέχτηκαν θερμά την χαμογελαστή και λαμπερή, όπως πάντα, παρουσιάστρια, οι επιστημονικοί συνεργάτες που μελετούν και εξελίσσουν τις νέες τεχνολογικές τάσεις στην κατηγορία των μαλλιών.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε με την παρουσίαση όλων των αποχρώσεων που εντάσσονται στην «οικογένεια» της Excellence και ο υπεύθυνος επιστημονικός συνεργάτης της ανέλυσε πώς ξεκινάει από το μηδέν η δημιουργία ενός νέου χρώματος βαφής. Επιπλέον, την ενημέρωσαν για όλα τα εξειδικευμένα τεστ που γίνονται προκειμένου να καταλήξουν οι ειδικοί σε ένα νέο χρώμα.

Η Ελένη Μενεγάκη, ambassador της L’Oréal Paris ,είχε πρόσβαση σε όλους τους χώρους των εργαστηρίων που γίνονται οι δοκιμές σε νέα προϊόντα. Η επιστημονική ομάδα της εξήγησε όλες τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα και απάντησε αναλυτικά σε όλες τις απορίες της.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, η Ελένη συμμετείχε ενεργά ζητώντας από τους ειδικούς «tips» για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών της, ενώ δεν δίστασε ακόμα να ρωτήσει την επιστημονική ομάδα αν θα της πρότειναν άλλο χρώμα, αλλά όλοι συμφώνησαν φυσικά ότι αυτό είναι το χρώμα της!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού! 

Scroll To Top