Γιώργος Μπόγρης: «Το πρόστιμο για όποιον σπάσει την καραντίνα είναι 3 με 5 χιλιάδες ευρώ»

Γιώργος Μπόγρης: «Το πρόστιμο για όποιον σπάσει την καραντίνα είναι 3 με 5 χιλιάδες ευρώ»


Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιώργος Μπόγρης, μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω skype στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος μένει στην Ισπανία και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί εκεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας είπε μεταξύ άλλων: «Στα Κανάρια Νησιά δεν είναι τόσα πολλά τα κρούσματα, όμως επειδή έχουμε τους ίδιους νόμους με την Ισπανία, είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα εδώ. Είμαι τυχερός επειδή έχω θέα από το σπίτι, οπότε μπορώ και ξεφεύγω, χαλαρώνω και δεν νιώθω τόσο πολύ να πνίγομαι. Από την άλλη τα πράγματα είναι πολύ τεταμένα, υπάρχει πολύ άγχος για το αύριο… Το πρόστιμο για όποιον σπάσει την καραντίνα είναι 3 με 5 χιλιάδες ευρώ. Δεν έχουμε αυτό με το SMS που ισχύει στην Ελλάδα. Εδώ η καραντίνα είναι ολική. Το μόνο διαβατήριο σου είναι ο σκύλος, το σούπερ μάρκετ, το φαρμακείο και το νοσοκομείο. Οπότε ίσως μία λύση είναι να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι, οπότε και θα δώσουμε αγάπη στο ζωντανό, αλλά και θα έχουμε ένα.. διαβατήριο για τον έξω κόσμο».

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, άκουσε με προσοχή τον Γιώργο Μπόγρη και στο τέλος σημείωσε: «Ρε Γιώργο από περιέργεια! Πάντα ήσουν τόσο ομιλητικός και κοινωνικός; Έχω πάθει πλάκα! Είναι σα να είσαι άνθρωπος της τηλεόρασης… Λες και γνωριζόμασταν και χθες και τα λέγαμε ωραία. Έχεις μία άνεση τρομακτική! Δηλαδή πραγματικά εντυπωσιάζομαι…Αλήθεια το λέω».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top