Η χθεσινή τηλεοπτική συνύπαρξη της Ελένης Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά μετά από 26 ολόκληρα χρόνια είναι μια στιγμή που σχολιάζεται σήμερα σε όλα τα Μέσα.

Η κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη την ώρα που έφευγε από το κανάλι και εκείνη μίλησε για αρκετή ώρα για την συνάντησή της με την Ρούλα Κορομηλά τονίζοντας αρκετές φορές πως ήταν μια συνάντηση που δεν πίστευε ποτέ πως θα γίνει αλλά και πως ό,τι ειπώθηκε σε αυτή, ήταν πέρα για πέρα αληθινό.

«Ήταν για μένα μια μέρα που δεν πίστευα ότι θα προκύψει και το χάρηκα πάρα πολύ γιατί βγήκε εύκολα, κλείστηκε πολύ εύκολα χωρίς να χρειαστεί να μιλήσουμε παρά δυο λεπτά. Νομίζω ότι τη σημερινή ημέρα για κάποιο λόγο και οι δυο μας, την χαρήκαμε πολύ. Έχασα τον ύπνο μου πραγματικά. Ξύπνησα στις 3.30.

Όταν ένας άνθρωπος που έχει κάνει μια διαδρομή τόσο μεγάλη, μια σπουδαία διαδρομή την οποία σέβομαι και θαυμάζω, δε μπορώ να μην έχω στο μυαλό μου ότι έρχεται να με τιμήσει. Θέλω λοιπόν να είμαι όσο γίνεται πιο σωστή και έτσι όπως της αξίζει. Εννοείται ότι ξύπνησα και δεν έχω κοιμηθεί από τις 3.30 αλλά χαίρομαι γιατί ήταν όμορφα και ήταν όμορφα αβίαστα, εύκολα, γλυκά.

Δεν έχω αίσθηση του τι βγήκε προς τα έξω από αυτό που κάναμε. Πιστεύω πως αυτοί που βλέπουν κάποια χρόνια τηλεόραση, μας ξέρουν καλά και τις δυο και ξέρουν πως αυτό είναι κάτι ξεχωριστό που μια φορά συμβαίνει. Αν το πετύχεις, το είδες. Από τη σημερινή μας κουβέντα κρατάω πάρα πολλά.

1;ςΔ