Ελένη Μενεγάκη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη ροζ φωταγώγηση του Εθνικού Θεάτρου

Ελένη Μενεγάκη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη ροζ φωταγώγηση του Εθνικού Θεάτρου

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, του εμβληματικού κτηρίου Τσίλλερ όπου στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο Ελλάδος.

Το μήνυμα της παγκόσμιας εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού γνωστής εταιρείας καλλυντικών μετέφερε για ακόμη μια χρονιά η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, Ελένη Μενεγάκη.

Η λαμπερή παρουσιάστρια έφτασε στο Εθνικό Θέατρο συνοδευόμενη από τον στενό της συνεργάτη Στάθη Κουκουτσίδη κι επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με nude σουέντ γόβες ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε έναν εντυπωσιακό κότσο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φωταγώγηση του Εθνικού Θεάτρου αποτελεί μέρος της φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων σε ροζ χρώμα που πραγματοποιείται παγκοσμίως στο πλαίσιο της εκστρατείας γνωστής εταιρίας καλλυντικών, κατά του καρκίνου του μαστού.

Η εκστρατεία ενημέρωσης εστιάζει και φέτος στην ανάγκη να δράσουμε, μέσα από ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: «Η ελπίδα για θεραπεία, μας ενώνει όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος! It’s #TimeToEndBreastCancer.»

Χατζηδούκας-Μενεγάκη-Ανδρέου-Γουργουλίδης

Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη λίγη ώρα μετά τη φωταγώγηση του Εθνικού Θεάτρου στον λογαριασμό της στο Instagram. «Έχει επαληθευτεί. Ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού! #eleni».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top