Τη διαφωνία της για τα όσα συνέβησαν στα Mad VMA 2022 εξέφρασε η Ελένη Μενεγάκη, πριν από λίγη ώρα σε συζήτηση με τους συνεργάτες της, στην εκπομπή της.

Η Ελένη Μενεγάκη, πληροφορήθηκε σήμερα το πρωί μέσα από τις ενημερωτικές εκπομπές για τον άγριο καβγά μεταξύ Light και Snik.

«Όπως ξέρετε δεν μιλάω με κανέναν τα βράδια, ό,τι κι αν είναι μπορούμε να το πούμε το πρωί. Στις 7 το πρωί το έμαθα, ανοίγοντας την τηλεόραση. Σκεφτόμουν, να περιμένεις τόσο πολύ την επιτυχημένη βραδιά που γίνεται κάθε χρόνο, και τώρα να συμβαίνουν τέτοια σκηνικά, τα οποία είναι δυσάρεστα και γι’ αυτούς που είναι μέσα και γι’ αυτούς που είναι έξω. Δεν δημιουργούν ωραία εικόνα για τη βραδιά και είναι πολύ επικίνδυνη.

Το έβλεπα σήμερα και λέω «δεν είναι δυνατόν!». Και ξέρετε σε αυτές τις περιπτώσεις που είναι μέσα πάρα πολύς κόσμος, ξεκινώντας μία φασαρία, είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένας πανικός και μετά άλλα προβλήματα.

Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται. Εμείς δεν θα τα προβάλλουμε ευτυχώς αυτά που έγιναν αλλά εύχομαι να φτάσει το μήνυμα ότι αυτές οι γιορτές δεν θα ανήκουν σε έναν ή δύο ή τέσσερις ανθρώπους. γιατί να χαλάμε τη βραδιά. Είδα την Παπαρίζου και στενοχωρήθηκα. Αισθανόμουν άβολα που το έβλεπα όλο αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!