Ελένη Μενεγακη: Στη δημοσιότητα «άγνωστο» βίντεο από τις διακοπές της στην Άνδρο

Ελένη Μενεγακη: Στη δημοσιότητα «άγνωστο» βίντεο από τις διακοπές της στην Άνδρο

Ένα βίντεο από τις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτό όπως θα δείτε η παρουσιάστρια είχε μαζί της ένα πρόσωπο έκπληξη!

Συγκεκριμένα ένα από τα fanpage της Ελένης Μενεγάκη αλίευσε ένα βίντεο με την ίδια, στο καράβι για την Άνδρο, ενώ στο ταξίδι την συνόδευε η καλή της φίλη και πρώην συνεργάτιδα, Άννα Μαρία Μπαρού. Εξάλλου η Ελένη Μενεγάκη και η Άννα Μαρία γνωρίστηκαν μετά από αίτημα της δεύτερης, και η Ελένη Μενεγάκη την αγκάλιασε αμέσως!

«Όταν αποφάσισα να κλείσω την εταιρεία με τα events και έμεινα ένα χρόνο χωρίς εργασία, άρχισα να καταπιέζομαι σημαντικά και να ψάχνω διεξόδους για να εκφράσω τη δημιουργικότητά μου. Έτσι, τηλεφώνησα στην Ελένη και της πρότεινα να συμμετέχω στην εκπομπή της με ιδέες μαγειρικής και art de la table.  Σκοπός μου ήταν να μάθω στην κάθε γυναίκα να είναι σωστή οικοδέσποινα και να δημιουργεί όμορφα τραπέζια με απλό και οικονομικό τρόπο. Της Ελένης της άρεσε η ιδέα και έτσι ξεκίνησαν όλα», έχει δηλώσει η Άννα Μαρία Μπαρού σε συνέντευξή της.

Οι δυο τους μπορεί πλέον να μην συνεργάζονται, ωστόσο έχουν διατηρήσει μία όμορφη φιλική σχέση και κάνουν καλή παρέα, γι'αυτό και πήγαν μαζί στην Άνδρο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού! 

Scroll To Top