Ελένη Ράντου: «Τα περιστατικά που καταγγέλθηκαν ούτε που τα είχα διανοηθεί»

Ελένη Ράντου: «Τα περιστατικά που καταγγέλθηκαν ούτε που τα είχα διανοηθεί»

 

Καλεσμένη στο «The 2Night Show», ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Ελένη Ράντου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δυσάρεστα γεγονότα που επισκίασαν το χώρο του θεάματος.

«Τα μεγάλα σοκ κι οι εποχές που είναι στριμόκ@λες αποκαλύπτουν, είναι αποκαλυπτικές εποχές. Μέσα από αυτό που ζήσαμε, δεν μου αποκαλύφθηκαν μόνο τα συγκεκριμένα περιστατικά αλλά κι ο κόσμος πως το αντιμετώπισε. Ήταν από όλες τις πλευρές, βγήκε κανιβαλισμός, πολύ μίσος κι από τις δύο πλευρές κι ήταν λίγο αγριευτικό και σοκαριστικό. Είτε έπαιρνες θέση είτε όχι, ήταν μια στιγμή που εξέθετε τους πάντες.

Ήταν όλοι εκτεθειμένοι σε αυτό το σκοτάδι κι αυτό εξέθετε κι αυτούς που το άκουγαν κι όχι μόνο αυτούς που το διέπραξαν. Με ενοχλεί που ένα θέμα κοινωνίας, έγινε θέμα προβλήματος του θεάτρου. Ότι τα αποκάλυψε αυτός ο χώρος, δεν σημαίνει ότι είναι προβλήματά αυτού του χώρου. Είναι προβλήματα μιας ολόκληρης κοινωνίας. Είτε είσαι καλλιτέχνης, είτε όχι, είναι το ίδιο κακό να συμβαίνει.

Και ο στρατός έχει πολλά τέτοια. Είναι ένας χώρος πάρα πολύ δύσκολος. Η ίδια σου η φύση αντιδρά. Δεν είναι εύκολο να μπαίνεις σε ένα άλλο σύμπαν…. Πονάει διπλά η οποιαδήποτε κακοποίηση. Εγώ είχα την τύχη να επιλέγω τους σκηνοθέτες. Αυτοπροστατεύτηκα, αλλά δε μπορούν να το κάνουν όλοι. Αυτά τα περιστατικά που καταγγέλθηκαν, ούτε που τα είχα διανοηθεί…» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top