Ξέσπασε η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα, όταν το πρωί του Σαββάτου παρακολούθησε δηλώσεις από στενό φιλικό πρόσωπο του Bο, για τη σχέση του τραγουδιστή με την πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, η κολλητή φίλη του Bο αποκάλυψε τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ο τραγουδιστής με την κυρία Ζωή, μητέρα της Καρολίνας. Λίγη ώρα μετά η κυρία Ζωή έκανε παρέμβαση στην εκπομπή της Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ διαψεύδοντας όσα ειπώθηκαν στο «Open Weekend».

Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open απάντησε στην κυρία Ζωή: «Όλοι οι φίλοι του Bo τα ίδια με τη Γεωργία (Βρανά) λένε, αλλά η κυρία Ζωή υποστηρίζει κάτι άλλο και είπε πως όσα ακούστηκαν εδώ στην εκπομπή ήταν ψέματα. Είναι πολλά τα σημεία στα οποία έχουμε τις αντιρρήσεις μας», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

Και συνέχισε: «Στα μισά που είπε φάσκει και αντιφάσκει. Αρχικά, δεν είπε κανένας για τη δεύτερη ψηφοφορία, για την πρώτη μιλήσαμε. Επίσης, είπαμε ότι συναντήθηκαν στο Λουτράκι, έχουμε και τη φωτογραφία από το Instagram της. Το επιβεβαιώνει και η ίδια» δήλωσε η παρουσιάστρια του Open.