Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Τι λέει;», Ελένη Τσολάκη, Γρηγόρης Γκουντάρας, Τζένη Μελιτά και Δημήτρης Μακαλιάς την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου αποχαιρέτησαν φανερά συγκινημένοι τους τηλεθεατές τους.

«Καλησπέρα, όμορφη Παρασκευή, κρύα Παρασκευή, με λίγη βροχούλα όμως εμείς είμαστε εδώ όπως κάθε μεσημέρι μέχρι και σήμερα. Θέλουμε να φέρνουμε το χαμόγελο στα σπίτια σας και σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή. Αυτό το μικρό ταξίδι του “Τί λέει;” τελειώνει και ολοκληρώνεται σήμερα, με το ίδιο κέφι, με την ίδια χαρά, τα ίδια όμορφα συναισθήματα που είχαμε από αρχές Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα» ήταν τα λόγια της Ελένης Τσολάκη στην έναρξη της εκπομπής.

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες σκέψεις της, μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής της.

Έτσι λοιπόν δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα ακόλουθα λόγια:

«Και όταν η καταιγίδα θα περάσει δεν θα θυμάσαι πως τα κατάφερες ή πως επιβίωσες. Δεν θα είσαι καν σίγουρος εάν η καταιγίδα όντως τελείωσε. Ένα πράγμα είναι μόνο σίγουρο. Όταν θα περάσει δεν θα είσαι πια ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν πριν ξεκινήσει».