Η Ελένη Βιτάλη έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία στον χώρο του τραγουδιού. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια κρατά την προσωπική της  ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr εντόπισε την Ελένη Βιτάλη μαζί με τον γιο της Νίκο Ξύδη στη μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή με τίτλο «Για την Σμύρνη».

Η Ελένη Βιτάλη σε μια total black εμφάνιση και με κόκκινο κραγιόν, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η ερμηνεύτρια ποτέ δεν απασχόλησε με δηλώσεις για την οικογένειά της ούτε και όταν «έφυγε» από τη ζωή ο σύζυγός της Βαγγέλης Ξύδης, με τον οποίο απέκτησε τον μοναχογιό της Νίκο, ο οποίος είναι μουσικός και  ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Βαλέρια Κουρούπη, με την οποία ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Μητέρα και γιος έχουν εξαιρετική σχέση, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά. Ο Νίκος είναι εμπνευστής κάποιων τραγουδιών της, αφού έχει και αυτός πλέον τη δική του ιδιαίτερη πορεία στα μουσικά δρώμενα.

Πηγή Φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!