Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 23/10 καλεσμένοι στην εκπομπή DOT.

Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε με ειλικρίνεια για το τηλεοπτικό του εγχείρημα, μέσα από το Breakfast@Star ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως θα ήθελε να το κάνει για πολλά ακόμα χρόνια.

Ειδικότερα, η Ελένη Χατζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το θέλαμε πάρα πολύ, εγώ το ζητούσα από το σύμπαν. Ήρθε και χάρηκα που μας έγινε η πρόταση με τον Ετεοκλή. Ενθουσιαστήκαμε με την αντιμετώπιση και την εμπιστοσύνη από το κανάλι».

«Είναι κάτι που θέλουμε να το κάνουμε για τα επόμενα 15, 20 χρόνια. Στο δικό μου μυαλό επενδύω σε κάτι που έχει ένα ταβάνι που φτάνει μακριά» συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Επίσης, το ζευγάρι της πρωινής ζώνης του STAR σχολίασε και την κριτική που δέχτηκε. «Επειδή ακούστηκε ότι «πώς έγιναν παρουσιαστές αφού δεν έχουν σπουδάσει δημοσιογραφία» εγώ δεν το βρίσκω λογικό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο λέγεται κάτι τέτοιο αλλά οι καιροί αλλάζουν. Η τηλεόραση είναι επικοινωνία δεν σημαίνει σημαίνει όταν έχεις τη γνώση μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά του».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!