Την ανάλυση που έκανε ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την εκπομπή του στα νούμερα τηλεθέασης σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Mετά την προβολή του αποσπάσματος από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση, ο Κώστας Τσουρός πιάστηκε από την ατάκα του παρουσιαστή «θα περιμένουμε και θα επανέλθουμε» και αναρωτήθηκε «τι ακριβώς θα περιμένουμε;».

«Να μην κάνει νούμερα η Πέπα» είπε με χιούμορ η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, η Άννα Ζηρδέλη αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ο Νίκος Μάνεσης βρίσκει λάθος τα νούμερα τηλεθέασης τώρα, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έλεγε τίποτα. Μάλιστα στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη ρωτώντας την, αν την περίοδο της σύντομης συνεργασίας της με τον παρουσιαστή κοιτούσαν κατ’ αυτόν τον τρόπο τα νούμερα.

Τότε η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Δε θυμάμαι αν είχε τέτοιο καημό τότε για τα νούμερα. Έχω κάνει απόσβεση… Τα διαβάζαμε λίγο διαφορετικά τα νούμερα τότε. Κοιτάγαμε ποιος έβγαινε κάθε τέταρτο και έκανε νούμερα για να τον βγάζουμε συχνότερα, αν έκανε νούμερα το λίνκ από το κέντρο ή την επαρχία, αν πήγαινε περισσότερο η τυρόπιτα από τη σπανακοτυρόπιτα… Έτσι διαβάζαμε τα νούμερα».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!