Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία σχολίασε την αποχώρηση της Τίνας Μιχαηλίδου από την εκπομπή της, ενώ ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μάνεσης.

«Γνώριζα την πρόθεση της Τίνας να παραιτηθεί. Δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να πάρει μια απόφαση που έχει να κάνει με την επαγγελματική του πορεία. Το ότι δεν ήθελα εγώ στην εκπομπή την Τίνα Μιχαηλίδου και με έπεισε ο Νίκος Μάνεσης να την πάρω, το ακούω τώρα πρώτη φορά και σοκάρομαι. Δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό ο κύριος Μάνεσης και τι ακριβώς έχει πει. Οπότε δε μπορώ να σχολιάσω τα λεγόμενά του.

Όταν ήρθα σε επαφή με τον σταθμό και μου είπαν ότι υπάρχουν διαθέσιμα αυτά τα πρόσωπα, μου λένε αποφασίζεις αν θέλεις να κρατήσεις κάποιον ή αν θέλεις να προτείνεις κάτι άλλο. Και λέω όχι, πάμε με τα πρόσωπα που μου προτείνετε. Από εκεί και πέρα έγιναν και κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που δεν ήταν τότε διαθέσιμα, αλλά ξέραμε πως θα μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί μας. Έχει να κάνει με τον Τάσο Τεργιάκη και την Κάλλια Καρτσάκη που ήταν τότε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού