Ο Γιάννης Βογιατζής μιλώντας στην εκπομπή «Mega καλημέρα», αναφέρθηκε στο τραγούδι, την στήριξη του στους καλλιτέχνες, αλλά και για τη μέρα που μπήκε στη φυλακή.

«Τραγουδάω από τότε που γεννήθηκα. Ετοιμαζόμουν να μπω στη σχολή Ευελπίδων, αλλά με πρόλαβε το τραγούδι. Σταμάτησα να τραγουδάω, γιατί θεωρώ υπερβολή να περνάνε τα χρόνια και να βάφεις τα μαλλιά σου μαύρα για να φαίνεσαι νεότερος», είπε αρχικά ο Γιάννης Βογιατζής και πρόσθεσε: «Έχω υπάρξει υποστηρικτικός με τα νέα παιδιά. Ο Γερολυμάτος ήταν ένα παιδί που είδα και είπα ωραίος τραγουδιστής και διατηρείται και μέχρι σήμερα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος τότε γέμιζε στάδια. Θα στενοχωρηθώ αν πεθάνω και βγάζουν τα τραγούδια μου με την φωνή άλλου. Δεν δέχομαι να τραγουδάνε τα τραγούδια του πεθαμένου».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Βογιατζής ανέφερε: «Δυο φορές έχω μπει φυλακή, γιατί δεν είχα να πληρώσω και με συνέλαβαν μια μέρα πριν την πρεμιέρα μου. Μόλις με είδαν οι υπάλληλοι στην φυλακή, μου είπαν: “κύριε Βογιατζή εσείς τι κάνετε εδώ”;

Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν αντράκι και τότε πήρε τηλέφωνο και είπε βγάλτε τον Βογιατζή από την φυλακή. Όταν βγήκα από την φυλακή και γύρισα σπίτι μου έκλαψα. Το κράτος μου χρωστάει δεν του χρωστάω εγώ».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!