Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» ήταν η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα σχόλια που δέχτηκε ως παιδί για τα κιλά της αλλά και τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου.

«Η παχυσαρκία ήταν ένα κομμάτι που φανερώνει ότι υπάρχει ένα κομμάτι συναισθηματικής έλλειψης… Δυστυχώς στο σχολείο το να είναι ένα παιδί με παραπάνω κιλά δεν περνά απαρατήρητο… Τα πρώτα χρόνια θύμωνα, έκλαιγα, ντρεπόμουν. Μετά άρχισα να προσπαθώ να φέρω τους άλλους στη θέση μου. Δεν τα έλεγα στους γονείς μου όμως αυτά» είπε αρχικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Όσον αφορά τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, εξομολογήθηκε:

«Ο γάμος μου ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα. Δεν πίστευα ότι θα παντρευτώ γιατί δεν είχε έρθει ένας άνθρωπος που θα με οδηγήσει σε κάτι τέτοιο. Είχα όμως σαν όνειρο να βρω έναν άνθρωπο που θα συμπορευτώ… Ο γάμος μας έγινε πολύ γρήγορα. Είναι αλήθεια πως μου είπε ο Σπύρος την ατάκα “έχεις καταλάβει ότι είμαστε μαζί;”, θυμάμαι την πρόταση γάμου, ήταν χωρίς δαχτυλίδι αλλά με άλλο κόσμημα.

Ο μπαμπάς μου έχει όνειρο να γίνει παππούς, ίσως και εγώ το έχω αλλά αυτά δεν τα προγραμματίζει…
Ο μπαμπάς μου το κακό είναι ότι τα λέει δημόσια και δε σκέφτεται ότι εγώ μετά μπορεί να πάω σε ένα θέατρο και να έχω δέκα κάμερες να πρέπει να απαντήσω σε αυτά που έχει πει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!